Koncerter / Afholdte koncerter / Omtaler / 2013 / Billy Cross Band

Billy Cross Band

Lørdag den 2. marts 2013

 
Billy Cross
 

Billy Cross behøver i virkeligheden ikke så meget introduktion. Gennem de sidste 30 år har han været en fast forankret del af den danske rockscene.

Manden med det karakteristiske sølvhår har spillet med Bob Dylan, Bjørn Afzelius, Link Wray og mange flere. Han er kendt af de fleste her hjemme for sit samarbejde med bl.a. Delta Cross Band. KulturMøllen har tidligere haft fornøjelsen af hans besøg – første gang tilbage i 2003, hvor han spillede sammen med Schack og Ostermann, og i 2006 sammen med Everybody`s Talking.

Med afsæt i hjertet og i sine amerikanske musikalske rødder inviterer Billy os denne gang indenfor til musikalsk legestue sammen med sine 3 legekammerater; Aske Jacoby, Henrik Askov og Flemming Ostermann. Flemming spiller den ondeste og tungeste bas og ligger, - sammen med den noget yngre, men absolut velspillende trommeslager Henrik - en god og solid bund. Tilsammen udgør de funktionen som dobbeltklæbende gaffatape, når drengerøvene – alias Billy og Aske ”sparker dæk”.

I en tid, hvor de fleste kunstnere konstant skal genopfinde sig selv, er det en stor glæde at blive mindet om, hvor vigtigt det er at bevare sin integritet. Billy Cross har overlevet over tre årtier i branchen, fordi han er tro mod sig selv og sit publikum og med sin seneste CD ”The dreams hasn`t changed” har han endnu engang markeret sig som en solid sangskriver og formidabel guitarist og sanger.

Billy Cross lyder ganske enkelt bedre end nogensinde!

Aftenens koncert byder på god traditionel amerikansk rock `n roll og blues rock i Billy Cross stil: masser af fed guitar og høj energi. Hits fra Delta Cross Band og udvalgte numre fra Billy`s 3 solo CD-er.

Men kom selv i skoven og oplev ham og hans band – der er garanti for en god musikalsk oplevelse.

Billetter kan købes online:

  • på Himmerlandsbilletten Køb billet
  • på Billetto                           .Billetto

 eller

  • I en af Spar Nords mange afdelinger, find dem her 
  • Ved at sende en mail til kulturmoellen@baelum.dk om det ønskede antal

 

Alle dele senest den 2. marts 2013. Pris 200 kr./stk.

 

Man kan, som altid, nyde en lækker buffet fra Rebildhus i de tilstødende lokaler fra kl. 18.

 

 

Buffet inden koncert

Vi serverer som sædvanlig en lækker buffet fra Rebildhus.

 

Billetsalget er igang. Billetter kan købes ved samtidig køb af koncertbillet online via Himmerlandsbilletten eller Billetto, se ovenfor.

 

eller

  • i en af Spar Nord Banks mange afdelinger, find dem her
  • ved at sende en mail til kulturmoellen@baelum.dk med oplysning om det ønskede antal,

alle dele senest den 28. februar 2013. Menuen offentliggøres senere.

 Pris 140 kr. pr. person.

 

Vel mødt! - til en fornøjelig aften i skoven