Koncerter / Afholdte koncerter / Omtaler / 2009 og tidligere

2009 og tidligere

2009

 

ANNE DORTE MICHELSEN med trio Lørdag d. 31. oktober 2009 kl. 20.00

 
Anne Dorte har været hos os før sammen med veninderne i ”Venter på far”. Nu kommer hun igen solo bakket op af trio.
 
I mere end 25 år har Anne Dorte Michelsens sange været en del af lydsporet til danskernes hverdag. Hvad enten hun har sagt "Sig du Kan Li’ Mig" ironiseret over sin "Lykkelige familie" har sunget om "Fortrolighed" eller har drømt om en vaskeægte "Handymand", så har hun igen og igen ramt sit publikum lige i hjertet. Hendes særlige evne til at kombinere det sarte og sårbare, lavmælte og inderlige med en rytmisk træfsikkerhed og en overrumplende ironi og munterhed, har gjort hende til en af Danmarks mest respekterede sangskrivere.
 
Siden sit seneste solo udspil "Hvor var det nu vi var?" der udkom i 2007, har Anne Dorte Michelsen turneret vidt og bredt, og publikum har mødt en sangerinde, der i den grad har fundet sig selv som live artist, og som ud over at synge sine egne sange, også både griber guitaren, fører an på klaveret og ind imellem fortæller historier om sangene og de situationer, der har født dem.
 
Billetprisen er kr. 200,- for medlemmer kr. 175,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 

PAPA BUE VIKIND JAZZBAND Fredag d. 18. september 2009 kl. 20.00

 
 "Still Going Strong" …
 
Igennem mange år har "Buerne" optrådt med deres medri-vende, glade musik i den ganske verden. Koncerter, jazz-klubber, hoteller, firmafester, receptioner, festivaler m.v. - lige fra Thule til Australien, fra Californien til Tokyo, fra Hong Kong til New York, fra England til Afrika, i Thailand, Malaysia og Singapore samt naturligvis over hele Europa.
 
Det er meget usædvanligt, at et dansk band har været i stand til at fejre 50-års jubilæum. Dette er tilfældet for Papa Bue's Viking Jazzband.
 
Danmarks vel nok første professionelle New Orleans orkester blev dannet i restaurant Cap Horn i Nyhavn sommeren 1956, da Arne "Papa Bue" Jensen fik sit første engagement med sit nydannede New Orleans Jazz Band - senere omdøbt til Viking Jazzband, da Shell Silverstein under et ophold i Danmark mente, at de skægprydede orkestermedlemmer, måtte være direkte efterkommere fra vore glorværdige forfædre.
 
Musikken er stadig den gode gamle jazz - baseret på New orleans traditionen, med indflydelse fra bl.a tidlig Duke Ellington, Fats Waller og Louis Armstrong.
 
Billetprisen er kr. 200,- for medlemmer kr. 175,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 

Pernille Højmark / Solitudevej fredag d. 24. april 2009 kl. 20.00

 
Nu får KulturMøllen for en gangs skyld en vaskeægte skuespiller på scenen. En meget sangglad skuespiller.
 
Efter 20 års tilløb springer Pernille Højmark nu ud med soloprojektet Solitudevej. Den folkekære skuespiller og sanger i festorkesteret Sweethearts har efter lang tids indre overtalelse nu også besluttet sig for at prøve kræfter med et mere stemningsfuldt, intimt og afdæmpet repertoire.
 
"Det er først nu, jeg også tør kalde mig sanger. Det har været en lang læreproces. Jeg tror, at jeg nu har lært nok om musik, mig selv og det at synge, til at jeg kan kaste mig ud i et soloprojekt. Men idéen og drømmen har i årevis ligget stille og roligt og simret i baghovedet"
 
Det er fortolkninger af folkekære klassikere som titelnummeret, Solitudevej, Ølhunden Glammer og Den mellemste køje. Fællesnævnerne for repertoiret er, ifølge Pernille Højmark selv: Vanvid, humor og sjæl. Sangene er en række af Pernille Højmarks egne favoritter, som hun har kunnet udenad, siden hun var en lille pige. Hun elsker de gamle evergreens, fordi det lyriske arbejde er af høj, høj klasse. "Teksterne er sindssygt godt håndværk. Bare det at bruge tid på at finde 14 ting, der rimer på Solitudevej, er noget af en opgave at give sig selv".
 
Billetprisen er kr. 200,- for medlemmer kr. 175,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 

JANE & SHANE m. band torsdag d. 26. marts 2009 kl. 20.00

 
Vi har været så heldige at Jane & Shane har kontaktet os, da de meget gerne vil begynde deres forårs-turne her i Skovpavillonen. De har jo førhen spillet hos os, og synes det var en rigtig god oplevelse. Efter en hurtig indsats fra alle – kan vi nu byde velkommen til denne koncert.
 
Jane & Shane har gennem tiden opbygget et stort og trofast publikum i Danmark. De startede deres samarbejde i 2000, men publikum fik for alvor øje på dem efter deres optræden i Niels Hausgaards shows. Siden har de på fornem vis stået på egne ben og er blevet eftertragtet koncertnavn. Populariteten er ikke til at tage fejl af - de spiller for udsolgte huse over hele landet og med dygtighed, stor talent og varme tager de publikum med storm.
 
Ved indspilningen af deres seneste CD ” Large Cafe Windows” tog de nogle af deres bedste musikalske venner med i studiet. Stemningen var i top fra første øjeblik og Jane & Shane har nu inviteret et par af vennerne med på en kort række koncerter, så deres live-publikum også kan opleve, hvad en swingende rytmesektion kan bidrage med.
 
Bandets medlemmer er nogle af landets allermeste efterspurgte live- og studiemusiker, så det er ikke et hvilken som helst backingband.
Bandet består af:
Jane Clark: Violin
Shane Donnely: guitar/ Voc
Troels Skjærbæk: bas (Niels Hausgaard, Michael Falck, Boat Man Love)
Rune Olesen: Perc (Rasmus Nøhr, Danser Med Drenge, One Two)
Anders Holm: trommer (Savage Rose, Rasmus Nøhr)
 
Billetprisen er kr. 200,- for medlemmer kr. 175,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 

Beggars Row lørdag d. 7. februar 2009 kl. 20.00

 
“Life is fun”, and when we are in concert, its our party!”
Sådan lyder mottoet fra Beggars Row. Og som mange vil vide fra gruppens tidligere besøg i Danmark, leverer de fem klanklædte skotter helt op til den beskrivelse. Det er nemlig altid en fest at opleve dem live. I løbet af få minutter gynger og synger hele salen med til deres medrivende folk-rock, som er en blanding af egne numre og traditionelle skotske og irske sange som “Irish Rover”, “Loch Lomond” og “The Long Road”. Gruppen blev grundlagt i 1998 og har siden - med enkelte udskiftninger i besætningen - turneret den halve verden rundt med besøg i blandt andet Belgien, Holland, Rusland, Israel, Norge og Danmark
 
Beggars Row er heldigvis ikke karrig med ekstranumre. Dem er der nemlig altid brug for flere af, fordi musikken i den grad sætter gang i tilhørerne, at de nægter at slippe gruppen. Så en koncert med Beggars Row kan godt trække ud. Beggars Row har indspillet flere CD’er; blandt andet 'Soldiers of Peace' and 'Almost Sober Live'. Begge albums har opnået en 6. plads på New Folk Sounds Magazine’s top 10.
 
Der plejer jo at være godt gang i den, når skotter og irere besøger os i Skovpavillonen. Så vi glæder os også til denne aften. Start aftenen med den lækre Rebildhus-buffet.
 
Billetprisen er kr. 200,- for medlemmer kr. 175,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 

2008

 
 

Nikolai og Piloterne fredag d. 7. november 2008 kl. 20.00

 
Publikumsvenlig, dansksproget rock. Det står Nikolai og Piloterne for. I mange år har han spillet på den danske rockscene og leveret et hav af iørefaldende numre sammen med sine piloter.
 
De har turnéret for fulde huse nærmest konstant, samtidig med at de frem til 2004 indspillede 3 albums nemlig 'Solar Plexus', 'Lige På Kornet' og 'Live'. Nikolaj og hans Piloter blev i den grad et sikkert kort, når der skulle leveres publikumsvenlig dansksproget Rockmusik, rundt om på landets spillesteder og festivaler, hvor et lige del publikum af drenge og piger nød festen i selskab med Rockbandet!
 
Der bliver nok lidt mere gang i den, end der har været ved mange hyggestunder i Skovpavillonen. Men det er vel heller ingen skade til. Inderst inde må mange af os indrømme, at der stadig banker et hjerte for rock derinde. Nogle har efterlyst mere lejlighed til at danse til musikken. Det er måske nu, det skal være. Vi håber, der bliver plads til det.
 
Billetprisen er kr. 200,- for medlemmer kr. 175,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 

Melanie Dekker fredag d. 17. oktober 2008 kl. 20.00

 
- Canadisk stjernefrø
 
Fra Vancouver helt ovre på Canadas vestkyst kommer Melanie Dekker, og dermed er KulturMøllen for alvor vidt omkring i verden for at finde vores kunstnere. Vi prøver nu virkelig noget nyt. Begavet med en smuk sangstemme og evnen til at skrive fængslende numre er Melanie Dekker en yderst interessant canadisk musiker, som nu kan opleves I Bælum Skovpavillon. Hendes manager har selv henvendt sig til os og foreslået, at hun skulle spille hos os.
 
Melanie Dekker kommer fra Vancouver og er repræsentant for den klassiske singer/songwriter-tradition. Genremæssigt spænder hun over både pop, folk og rock. I USA er hun blevet beskrevet som et mix af Sheryl Crow og Alanis Morrisette. Føjes vor egen Tina Dickow til sammenligningsgrundlaget så er man tæt på et dækkende billede.
 
Det, der adskiller Melanie Dekker fra mængden, er hendes fængslende pragtfulde stemme, der byder på både lethed og ru dybde. Kombineret med en ægte og hjertelig fremtræden deler hun sine følelser og erfaringer med publikum gennem charmerende sange båret af den gode melodi og tekster som er lette at relatere sig til. Ikke kun “hjerte og smerte”, men også energisk og indsigtsfuld dybde, men stadig iørefaldende serveret.
 
Det bliver en helt særlig aften, når denne vidunderlige sanger kommer i efterårsskoven. Kom og vær med til det.
 
Billetprisen er kr. 150,- for medlemmer kr. 125,- (rabatten refunderes ved koncerten) (Endte med at blive gratis for alle medlemmer).
 
 

Marie Frank fredag d. 19. september 2008 kl. 20.00

 
Efter endt barselsorlov og debut som skuespiller i teaterforestillingen ”Kærlighedens Optik”, er Marie Frank nu endelig klar til atter at drage på landevejen. I selskab med guitaristen Anders Pedersen, lægger Marie Frank ud med en duo-tur rundt i Danmark i efteråret - hvor de to vil divertere med de bedste af de mange gode øjeblikke fra
Marie Franks fornemme bagkatalog. Et nyt album følger senere – og smagsprøver herfra kan bestemt ikke udelukkes.
 
Marie Frank har haft en lang succesfuld karriere siden debuten i 1999. Hun har udgivet flere albums og været modtager af Danish Music Award flere gange.
 
Efter mange rejser og megen sangskrivning – både alene og sammen med andre –
var Marie Frank i efteråret 2005 endelig klar med sit tredje album ”Where The Wind
Turns The Skin To Leather”. Endnu engang var der masser af roser til Marie Frank –
og bl.a. skrev BT i deres fem-stjernede anmeldelse: ”Marie Frank fortsætter turen
derud i det musikalske grænseland, hvor alle holder vejret i spændt forventning om,
hvad den næste sang vil bringe”. Gaffa lagde også fem stjerner og skrev ”Man kan
nyde de nye varme sange, der bliver sunget med en engels indføling. Ganske enkelt
smukt”.
 
Og nu får vi fornøjelse af det store navn på et lille spillested midt i Bælum Sønderskov.
 
Billetprisen er kr. 200,- for medlemmer kr. 175,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 

Ivan Pedersen fredag 25. april 2008 kl. 20.00

 
Man kan dårligt påstå, at Ivan Pedersen er ukendt for danskerne. I mere end 35 år har han huseret på den danske musikscene i meget forskelligartede genrer: Dels som trommeslager i McKinleys, som en ½ Laban, på sidescenen hos Poul Krebs og Moonjam, inden Ivan for alvor rullede sit store talent ud på forsædet hos Backseat. Ind imellem har der været tid til musikalske afstikkere med gospel i flere sammenhænge bl.a. hos Lillian Bouté og et smut i den jazzede afdeling hos Ib Glindemann. Der er blevet produceret og skrevet sange til andre solister og sunget kor for stort set alle andre end Kim Larsen. Hvordan Ivan også får tid til at deltage aktivt i musikpolitik med bestyrelsesposter hos DPA, KODA’s Råd og Statens Musikråd er en gåde.
 
Væggene i Ivans studie er beklædt med velfortjente sølv-, guld- og platinplader og ikke mindre end 8 Grammy-nomineringer og 1 Grammy modtaget som Årets Danske Sanger vidner tydeligt om, at vi ikke har at gøre med en ”hr. hvem som helst”!
 
Bedst som vi tror, vi ved, hvor vi har ham, bliver vi endnu en gang overraskede og måske en kende forvirrede. Som 50-årig – debuterede han som soloartist på dobbeltalbummet MONOGRAM. Et album med 1 CD på engelsk og 1 CD på dansk, en samling af 17 meget forskellige sange fra Ivans talentfulde sangbog. Et meget spændende og vidtfavnende album, der bærer sit tydeligt præg af en voksen mand med noget på hjerte, kompetent bakket op af bl.a. nedenstående, håndplukkede unge og engagerede musikere.
 
Dét, kan du nu opleve ved en række koncerter, hvor Ivan sammen med pianisten Søren Skov, guitaristen Peter Holm, bassisten Anders Villadsen og trommeslageren Kasper Foss vil give dig en aften, du nok ikke glemmer lige med det samme. Hvis vi kender Ivan ret, vil han givet garnere de flotte sange med et par hyggelige, kærlige og til tider bidske bemærkninger om dette og hint. Vi kan i hvert fald herfra love en underholdende, varieret aften med én af vor bedste sangere / sangskrivere i en intim bevægende og hårrejsende.
 
Store ord om Ivan, som mange af os kender for noget andet: han var med i McKinleys, der for årtier siden spillede til bal i….Skovpavillonen! Kan han mon huske det? Kan du?
IVAN IS BACK!
 
Billetprisen er kr. 200,- for medlemmer kr. 175,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 

The McCalmans torsdag 28. februar 2008 kl. 20.00

 
Ian McCalman – Nick Keir – Stephan Quigg kommer igen til Bælum. 3 skotter med tilknytning til Danmark. For 4. gang I Bælum Skovpavillon.
 
The McCalmans er en institution på den internationale folkescene. Gennem mere end 35 år har trioen turneret som ambassadører for den traditionelle, skotske folkemusik.
 
McCalmans gæstede Danmark første gang i 1966, og siden er både populariteten og stampublikummet med mottoet ”Intet år uden McCalmans” vokset for hvert eneste år.
 
The McCalmans leverer nemlig varen. De er musikalske som få og har som deres varemærke en sublim tre-stemmig harmonisang, der kan bære både med og uden instrumenter. Dertil mestrer de underholdningens svære kunst. Ian McCalmans introduktioner til numrene er lune og forrygende morsomme. Aktuelle begivenheder får ofte et ord med på vejen, fra tid til anden suppleret med et par danske gloser. McCalmans er sjove, seriøse, professionelle, talentfulde, underholdende og imponerende dygtige på én gang – hver gang.
 
McCalmans, bestående af Ian McCalman, Nick Keir og Stephan Quigg, har henrykket folk fra nær og fjern i mange år. Fremover vil gruppens mange fans dog med sorg være nødt til at undvære den suveræne Moffat, som døde af kræft i oktober 2001.
 
De 3 fyre har været i Skovpavillonen før. 3 gange. Og det er lige stedet for dem. Stemning af hygge, 3-stemmig sang med traditionelle eller aktuelle tekster. Sjove anekdoter og fadøl på bordene. Vi glæder os endnu engang.
 
Billetprisen er kr. 200,- for medlemmer kr. 175,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
Kan købes i alle Spar Nords afdelinger. Billetsalget er i gang.
 
 

2007

 

Hanne Boel og Paul Banks torsdag 15. november 2007 kl. 20.00

 
Et fantastisk par kommer forbi denne mørke novemberaften. Sangerinden Hanne Boel men den dybe stemme, der snart har prøvet alt fra de inderligste ballader til kontant rock. Nu sammen med guitaristen Paul Banks, kendt for sit insisterende ragtime-guitarspil. Det bliver meget spændende, hvad der kommer ud af denne kombination. En ting er sikkert: de to ved, hvad de gør.
 
Koncerten giver prøver på Hannes nye plade ”Private Eye”. Titlen siger ikke det hele, men en hel del, for med Private Eye kommer lytteren tættere på Hanne Boel end nogen sinde før. Det er den modne kvinde, der deler ud af et halvt livs erfaringer. Hanne Boel synger om den ro, som følger med årene, og som får en til at indse, at græsset ikke er grønnere på den anden side.
 
Efter mange års spændende musikalske udflugter fandt hun helt hjem med albummet Abaco. Hun klingede rent i sin hybrid af soul, country og rootsmusik i et udtryk, som nok var dansk af fødsel, men som tog udgangspunkt i de amerikanske sydstaters mange varme og spillevende traditioner. Deraf genrebetegnelsen americana.
 
På en måde har Hanne Boel altid spillet og fundet sig hjemme i americana, men det er først inden for de sidste par år, at hun har vedkendt sig slægtskabet et hundrede procent og tør investere sig selv med hud og hår. For første gang nogen sinde er halvdelen af sangene på et Hanne Boel album signeret sangerinden selv – ene og alene. Hvor hun tidligere som regel skrev i partnerskab med en eller anden udenlandsk rimsmed, har hun på Private Eye ladet sit hjerte vise vej til en dialog med lytteren.
 
Med sig har hun fuldt band med Paul Banks. En aften med nerve og nærhed.
 
Billetprisen er kr. 250,- for medlemmer kr. 225,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 
 

Ester Brohus fredag 26. oktober 2007 kl. 20.00

 
For 2 år siden var Ester Brohus I Bælum. Countrysangeren fra Børkob – født i Hjørring. I foråret ringede hun til os og spurgte, om hun ikke måtte komme igen. Jo tak! Hun lavede en dejlig aften for os dengang, og hendes musik har et stort publikum indenfor vores rækkevidde. Så vi er rigtig glade for at kunne meddele, at Ester is back.
 
Siden debuten har Ester insisteret på at spille country i Danmark. En stædighed, der er blevet belønnet bl.a med en Grammy.
 
Ester Brohus debuterede i efteråret 1992 med pladen "The Perfect Way". Tiltelnummeret blev særdeles kendt, og det har i øvrigt en lokal historie! Det er skrevet af Ivan Pedersen, der jo (hvem husker det?) engang var lærer på Bælum-Solbjerg Skole. Siden da har hun skrevet sange selv og markeret sig som Danmarks måske fineste kvindelige eksponent indenfor den amerikanske countryrocks singer/songwriter tradition.
 
På hendes albums fornemmer man uvilkårligt mere end et enkelt strejf af alvor i de enkle og karakterfulde sange, hvor varmen og nærværet har været den skabende glød. viser både den glade og den tænksomme side af Ester, men mest af alt er albummet et udtryk for troen på sig selv.
 
Men når man er i selskab med hende live, får man også en portion nordjysk nærvær med i købet. Så spring glad på Esters "Country Express" ....der er igen fuld damp på turbinerne.
Der er selvfølgelig også spisning inden Ester Brohus-koncerten. Salget åbnes mandag den 1. oktober.
 
Billetprisen er kr. 200,- for medlemmer kr. 175,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 

Moonjam med Benjamin Koppel fredag 28. september 2007 kl. 20.00

 
 
Er du en af dem, der har tænkt ”hvor blev det af, det supermelodiske pop-rock-jazz orkester Moonjam? De spiller i radioen, men giver de ikke snart en koncert i nærheden”? Jo, de gør. Orkestret tager på turné i efteråret 2007 og præsenterer deres nye materiale fra det kommende fjortende album Flash Back. Albummet fortæller, som titlen antyder, historien om pop-orkestret der blev dannet i 80’erne. Dengang de var stærkt engagerede i fredsbevægelsen Next Stop og pludselig stod med det ene hit efter det andet. Cd’en, der forventes på gaden i løbet af 2007, tager udgangspunkt i nye versioner af hits fra 80’erne og 90’erne, men indeholder også en DVD med optagelser fra deres forrygende live shows.
 
Ørehængerne som ”Bag de blå bjerge”, ”Østen for solen” og ”Sarai” bliver som altid leveret af de tre Kærså brødre; Morten, Rasmus og Mads samt Benjamin Koppel.
Vi glæder os sååå meget til at opleve dette supre pop-rock-jazz-orkester i Skovpavillonen. Nogle er til ørehængerne, andre til stilfærdige, melodiske saxofon-ballader. Ingen kan alt dette bedre end Moonjam. Det bliver stort!
 
Billetprisen er kr. 200,- for medlemmer kr. 175,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 

Søs Fenger torsdag 19. april 2007 kl. 20.00

 
Søs Fenger er kendt af de fleste danskere. Startede sin karriere som popidol i News og har siden som elsket solist bevæget sig rundt i mange genrer både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har hun forvaltet sine musikalske interesser og sit store talent og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv med hele vejen.
 
Derfor har vi i dag så forskellige - men alle blivende sange som; Du Er, Elsker Dig, Holder Øje Med Dig, Vinterdage, Crying In The Rain, Kun Et Kys Herfra, Tivoli i Regnvejr, Her Står Jeg Igen, Koldt Udenfor, Sæsonen Er Slut, En Gammel Flamme, Inderst Inde, og Beverly Way, sange, som forener sødme og styrke og forklarer hvorfor Søs er blevet rollemodel for mange kvinder, tillige i flere generationer.
 
Gennem årene er der også blevet plads til konceptprojekter; On Holiday (Søs synger Billie Holiday), Nøglen Til Paradis (Søs synger Bent Fabricius-Bjerre), A Jazz Romance (Søs synger Östen Warnebring), DR bigband og underholdningsorkestret og P4 samarbejder, filmsange, cirkus optræden, musicals, støtteprojekter.
 
I den spændende periode, som altid ligger forud for et nyt album - en uforudsigelig og lang proces på vej hvad enten det er til noget nyt eller tilbage til noget velkendt - får publikum chancen for at møde Søs, i denne proces, på de små, fiffige steder i tæt kontakt, mellem sangerinden i front, en stjernebesætning af musikere og publikum.
 
Søs Fenger på vej - Akustisk Live 2006-7 bliver en god lejlighed til at møde Søs, hvor hun gør status over hvor hun står i dag, hvor hun er på vej hen musikalsk, sammen med publikum at genopleve nogle af alle de kendte sange, samt andre ynglings, som Søs Fenger og hendes fabelagtige trio glæder sig til at præsentere på en række udvalgte, fine klubscener og musikforeninger, i Danmark.
 
Bandet består af:
Fredrik Damsgaard, bas, kontrabas
Jonas Krag, guitarer
Steen Rasmussen, tangenter
 
Billetprisen er kr. 250,- for medlemmer kr. 225,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 

The Islanders fredag 23. marts 2007 kl. 20.00

 
Nu skal vi have en rigtig gang traditionel irsk-skotsk folkemusik. Serveret af nogen, der kan deres kram. The Islanders (øboerne) består af Chic McLean fra øen Bute, Skotland, Paul Kelly fra Lincoln, England, men med rødder i Galway, Irland, og Henrik Juul og Claus Højersgaard fra Esbjerg, Danmark. The Islanders Folkband spiller et forrygende potpourri af traditionel skotsk og irsk folkemusik. Deres optræden er krydret med glæden ved musikken, spontanitet og humor. Repertoiret spænder over den traditionelle skotske/irske musik såsom The Corries og The Dubliners til den mere moderne, populære stil som Wolfstone, Runrig og U2.
 
På scenen mestrer The Islanders et hav af instrumenter, bl.a. guitar, bodhran, mandolin, mandola, el-bas, mundharpe, midi sækkepibe, tværfløjte, bouzouki, tin whistles, bones m.m. ien. De har spillet på en lang række spillesteder over hele Danmark og har kunnet opleves på Bogense festival, RavneRock festival, Bork Havn festival, Tønder festival, og Strib Vinterfestival. The Islanders er i fuld gang med at planlægge en turné i Canada og Spanien til sommer.
 
The Islanders har været flittige gæster i DR TV og i Go' Morgen Danmark på TV2. Ved særlige lejligheder optræder forskellige gæster med The Islanders.
 
Kom og vær med til ægte irsk pub-stemning. Det kan vi sagtens finde ud af hos os.
 
Billetprisen er kr. 175,- for medlemmer kr. 150,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 
 

På Slaget 12 Unplugged fredag 16. februar 2007 kl. 20.00

 
Nu er chancen der for at opleve På Slaget 12 på helt tæt hold. Efter de senere år udelukkende at have turneret rundt på festivaler og haller, spiller en særlig udgave af bandet på et niveau, der passer perfekt til Bælum Skovpavillon.
 
Siden ”comeback’et” med Let’s Dance CD’erne i 2002 er der ikke mange byer i Danmark, der ikke har haft lejlighed til at opleve en koncert med På Slaget 12. Og efter at have solgt hele 260.000 eksemplarer af de seneste 4 CD’er er der ingen tvivl om, at På Slaget 12 er mere populære end nogensinde.
 
Ved unplugged-koncerterne vil publikum opleve et udvalg af På Slaget 12’s store danske hits, sange fra Let’s Dance CD’erne samt materiale fra Ann-Mette Eltens to soloplader ”Refrain” og ”Hot Hot”. Der vil for en gangs skyld også blive lejlighed til at høre om baggrunden for en del af sangene og som noget helt specielt kan der for første gang høres helt nye sange, skrevet af andre danske sangskrivere til Ann-Mette Eltens kommende soloalbum.
 
Udover Ann-Mette Elten medvirker Niels Kirkegaard, guitar. Henrik Lynbech, keyboards. Palle Hjorth, orgel, harmonika m.m
 
Billetprisen er kr. 250,- for medlemmer kr. 225,- (rabatten refunderes ved koncerten)
 
 
 

2006

 

Pia Raug fredag 6. oktober 2006 kl. 20.00

 
Gennem 33 år har Pia Raug været på rejse gennem det danske sprog og det danske land. Hun har udgivet 13 plader siden 1978. Men fortællingen og den levende kontakt med mennesker på meget forskelligartede scener har altid været det bærende fundament for Raugs musik. Udgangspunktet har i alle årene været et forsøg på at finde ind til og formulere det menneskeligt fælles, som binder os sammen - i tider, som gør, hvad de kan, for at skille os ad. Hen over skiftende tiders krav og flygtige nyheder har hun sammen med sit publikum haft mod og vilje til at være gammeldags uden at stivne og miste kontakten til det levende. Nyheder bliver meget hurtigt umoderne. Intet bliver så hurtigt u-trendy, som det, der var trend i går. Det eneste, man kan være sikker på, er, at det, der var rigtig godt gammeldags i går, også vil være det i morgen. Alle, der må leve med en verden i konstant forandring, kan ønske sig øjeblikke af ro og nærvær.
 
Pia Raug er en gammeldags sanger og sangskriver. Som en middelalderlig troubadour eller en klassisk barde, rejser hun fra sted til sted og spejler livet i sig selv og i de mennesker, hun møder. Hun samler historier og billeder og bringer dem videre. Når man genkender sig selv i andre, kan man ikke længere være helt fremmede for hinanden.
 
Lad os samles om denne oplevelse. En god middag – måske – et glas vin eller en særligt smagende øl. Og så stof til eftertanke serveret af en rigtig gammel kending fra Skovpavillonens lille scene. Kom og vær med til at fejre vores jubilæum på denne måde.
 
Billetprisen er kr. 125,- for medlemmer kr. 100,- (rabatten refunderes ved koncerten)