Koncerter / Afholdte koncerter / Omtaler / 2013 / Tørfisk

Tørfisk

Lørdag den 6. april 2013

Tørfisk

To gange tidligere har disse gæve vestjyder gæstet den gamle pavillion. Begge gange for fuldt hus og glade og tilfredse koncertgæster.

 
De synger, spiller og underholder, så det er en fryd – med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for – og er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er TØRFISK drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side: de karakteristiske, vestjyske, forblæste mandestemmer.
 
TØRFISK`s skæve, finurlige og vedkommende tekster afslører masser af fin sans for tilværelsens sjove sider, kombineret med friske melodier og udadvendt optræden er underholdningen på topplan. Naturlig charme, humor og ægthed er TØRFISK i en nøddeskal.
 
Med masser af erfaring fra den danske musik scene, og med 16 CD`er og 2 DVD udgivelser i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet og vel at mærke med den samme besætning, som da det hele startede tilbage i 1981.
 
 


Billetsalget er i gang, og forhåndsinteressen for koncerten plejer at være stor, - så vil du være sikker på billet – skal du måske skynde dig. Billetter kan købes online på:

  • Himmerlandsbilletten Himmerlandsbilletten
 
  • Billetto                     Billettoeller
 
Alle dele senest den 6. april 2013. Pris 250 kr./stk.

Der er lagt op til både fest og ballade, når TØRFISK indtager scenen i Bælum skovpavillon og man kan, som altid, nyde en lækker buffet fra Rebildhus i de tilstødende lokaler fra kl. 18.
 
Rebildhus

 

Buffet inden koncert

UDSOLGT


Vi serverer som sædvanlig en lækker buffet fra Rebildhus. 

Billetsalget er igang. Billetter kan købes ved samtidig køb af koncertbillet online via Himmerlandsbilletten eller Billetto, se ovenfor. 
 
eller
  • i en af Spar Nord Banks mange afdelinger, find dem her
  • ved at sende en mail til kulturmoellen@baelum.dk med oplysning om det ønskede antal,
 
alle dele senest den 4. april 2013. Menuen offentliggøres senere.
 
Pris 140 kr. pr. person.
 

Vel mødt! - til en fornøjelig aften i skoven

KulturMøllen Bælum | CVR: 19695573 | Østergade 26 B, 9574 Bælum - Danmark | Tlf.: 61798970 | kulturmoellen@gmail.com