Koncerter / Afholdte koncerter / Omtaler / 2012 / Backseat 17. marts 2012

Backseat 17. marts 2012

Ivan Pedersen har solo været hos os før med stor succes. Nu tager han resten af bandet i Backseat med.

 

Ivan Pedersen / Søren Jacobsen / Henrik Askou / Helge Solberg danner nemlig tilsammen BACKSEAT, som i Bælum Skovpavillon kommer ”UP FRONT” på scenen med en forrygende sammensætning af – ”sange som vi alle holder af og som blot venter på at nogen tager dem ned” - Det gør BACKSEAT og det til et oplagt publikum i det spæde forår i skoven i Bælum.

 

Efter en drøm af en tourplan i 2010 og en frivillig pause i 2011 er Backseat igen på banen. Backseat har gennem mange år markeret sig som et af Danmarks bedste rockbands. Med Ivan Pedersen i spidsen går Backseat forrest og markerer på smukkeste vis, at rocken på ingen måde er død.

 

Backseat har været en del af den danske rockscene siden 1991 og har spillet på utallige spillesteder, festivaler og har siden de tidlige 90ére udgivet 6 albums. Hvor Backseat spiller, er der garanti for en fest for alle som har hang til spade og fede sange. Med andre ord… Du går aldrig galt i byen til en Backseat koncert.

 

Backseat vil i 2012 igen være tilstede på festivaler og spillesteder i det ganske land, som kan bruge en håndfuld superfede musikere, masser af spilleglæde, nye sange og et kæmpe bagkatalog af hits gennem 20 år. Og hvorfor så ikke starte i Bælum Skovpavillon…..

 

Billetsalget er i gang. Billetter kan købes

- i en af Spar Nord Banks mange afdelinger

- på billetto.dk/backseat

- ved at sende en mail til kulturmoellen@baelum.dk med oplysning om det ønskede antal.

 

alle dele senest den 16. marts 2012. Pris 250 kr./stk.

 

Nyd eventuelt den lækre buffet fra Rebildhus i vor restaurant inden koncerten.