Koncerter / Afholdte koncerter / Omtaler / 2013 / Allan Olsen Solo

Allan Olsen Solo

Allan Olsen

Lørdag den 28. september 2013

kl. 20

 
Det er mere end 35 år siden Allan Olsen begyndte sin karriere som sanger og sangskriver. 14 plader, et hav af priser og awards, samt mange hundrede koncerter senere, er han stadig kniv skarp og mere aktuel end nogensinde.
 
Den inkarnerede vendelbo udsendte cd-særlingen, JØWT, som straks blev en femstjernet yndling hos anmelderne. Endda til trods for, den var delvis på det relativt uforståelige vendelbo-mål, kun udkom nord for fjorden, og stort set kun var til salg hos de vendebo`ske SPAR –købmænd… Alligevel sprang den direkte ind på hitlistens 2. plads – kun overgået af David Bowie..
 
Med JØWT og den opfølgende verdensturnè i Vendsyssel – 30 totalt udsolgte koncerter nordenfjords, vendte Allan Olsen totalt op og ned på, hvad man kan gøre ved og med kulturen i Danmark.
 
I det kommende efterår, er det så resten af Danmark, der præger Olsen`s kalender. Med 23 koncerter fra Hasle til Lemvig glæder den markante sangskriver sig til gensyn med koncertsteder han tidligere har besøgt gennem årene – bla. KulturMøllen, tilbage i marts 2002.
 
Repertoiret vil denne aften byde på et bredt udsnit af Allan Olsen`s store produktion – naturligvis – også være præget af sangene fra JØWT.
 
Som solist er Allan Olsen uden sidestykke i Danmark og KulturMøllen glæder sig til at byde sine koncertgæster indenfor til en mindeværdig aften i Olsen`s selskab.
 
 
Billetter kan købes online:
 
Himmerlandsbilletten    Køb billet på Himmerlandsbilletten
 
 
Billetto                           Køb billet på Billetto
 
 
Eller
 
 
I en af Spar Nords mange afdelinger.
Ved at sende en mail til kulturmoellen@baelum.dk om det ønskede antal
 
Alle dele senest den 28. september.
 
Koncertbilletter koster kr. 250,00 (medlemspris kr. 225,00 – rabatten refunderes ved koncerten).
 
Buffét inden koncert
 
Koncertmiddag koster kr. 140,00 – og leveres traditionen tro fra Rebildhus – altid spæn-dende og velsmagende retter, der indtages i de hyggelige tilstødende lokaler til koncertsalen. Middagen serveres kl. 18.00.
 
Billetsalget er i gang.
 
Billetter kan købes:
 
ved samtidig køb af koncertbillet online via Himmerlandsbilletten eller Billetto, se ovenfor.
 
Eller
 
i en af Spar Nord Banks mange afdelinger
ved at sende en mail til kulturmoellen@baelum.dk med oplysning om det ønskede antal alle dele senest den 26. september 2013. Menuen offentliggøres senere.