2011

Beers for Tears Lørdag den 12. november 2011 kl. 20.00

 

Beers for Tears er en nordjysk folk–præget musikgruppe, der ”gir` den en spand kul”, når de optræder. Repertoiret er bredt inden for folk-genren, med de gode kendte fra 70’er 80’erne, fx Jonn Denver, Kenny Rogers, Eric Clapton og i det danske kan vi nævne Kim Larsen, Shubidua, De gyldne Løver og mange, mange flere! Beers for Tears spiller overalt i landet og kan eksempelvis opleves i det nordjyske på Skagen Visefestival, Pakhuset, Old games Pub Aalborg, Kompasset Aalborg m.fl.

 

Kulturmøllen Bælum har med Beers for Tears den klare forventning, at Bælum Skovpavillon denne lørdag aften kommer til at danne rammen om en fornøjelig aften med både dans og musik, som alle kan være med på!

 

Beers for Tears har mottoet: GOD MUSIK TIL KAFFEN!! - det er da en underdrivelse, der er til at forstå - på god nordjysk facon! – og hvor er det så lige, at ”beers” kommer ind i bil-ledet? – det finder vi ud af til koncerten – så vel mødt til en fornøjelig aften i Bælum Skov-pavillon!

 

Koncertbilletter koster kr. 175,00 (medlemspris kr. 150,00 - rabatten refunderes ved koncerten)

 

Koncertmiddag koster kr. 140,00 – og leveres ligeledes fra Rebild Hus – altid spændende og velsmagende retter, der indtages i de hyggelige tilstødende lokaler til koncertsalen. Middagen serveres kl. 18.00!

 

Koncertbilletter og -middag kan købes online på www.billetto.dk/beersfortears eller i alle Spar Nords afdelinger. Billetsalget er i gang.

Sanger, mundharpespiller, guitarist og trommeslager Henning Stærk er udover sine forrygende rockkoncerter nu også aktuel med et helt nyt show: Henning Stærk – akustisk.

 

Siden starten i efteråret 2010 har udsolgte huse været begejstrede over Hennings historier og anekdoter om sin karriere og nye akustiske udgaver af de kendte hits – alt sammen godt hjulpet på vej af hans utroligt velspillende band og en god portion humor.

 

I de 44 år Henning Stærk har gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, har hans karriere budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Dan-marksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hound dog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i 3 platinplader, 3 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle (”Flyvende Farmor”) og ikke mindst over 3000 koncerter, som har bragt ham vidt omkring. Udover enhver krog af Danmark inkl. Færøerne og Grønland også til Austin, Texas og Nashville, Tennessee (USA), England, Tjekkoslovakiet, Tyskland, Schweiz, Frankrig, Norge og Sverige.

 

Og nu er turen altså kommet til Bælum Skovpavillon – vi glæder os til at præsentere den danske – internationale – musikkunstner for musikglade nordjyder – Vel mødt til efterårs-sæsonens første koncert – gå ikke glip af den STÆRKE Henning Stærk….!

  

Koncertbilletter koster kr. 275,00 (medlemspris kr. 250,00 - rabatten refunderes ved koncerten)

 

Koncertmiddag koster kr. 140,00 – og leveres traditionen tro fra Rebild Hus – altid spændende og velsmagende retter, der indtages i de hyggelige tilstødende lokaler til koncertsalen. Middagen serveres kl. 18.00!

 

Koncertbilletter og -middag kan købes online på: www.billetto.dk/henningstaerk

eller i alle Spar Nords afdelinger.

 

 

Ester Brohus ”Comming Home” Lørdag den 16. april 2011 kl. 20.00

  

Ester Brohus kan næsten siges at ”komme hjem”, for KulturMøllen Bælum har igen–igen budt den forrygende dejlige country-sanger velkommen til Bælum Skovpavillon!

 

Også denne gang har Ester Brohus nyt at tilbyde os, og hun skuffer os næppe med sange og musik fra den nyudgivne cd ”Comming Home” – der danner rammen for denne koncert. Ester Brohus med band leverer livlig dejlig country - med enkelte strejf af alvor i de enkle og karakterfulde sange, der viser både den glade og den mere tænksomme side af Ester Brohus. Vi glæder os til en dejlig koncert – så kom og nyd den med os!

 

Koncertbillet koster kr. 200,00 (medlemspris kr. 175,00 - rabatten refunderes ved koncerten)

 

Koncertmiddag koster kr. 140,00 – og leveres traditionen tro fra Rebild Hus – altid spændende og velsmagende retter, der indtages i de hyggelige tilstødende lokaler til koncertsalen. Middagen serveres kl. 18.00!

 

Koncertbilletter og -middag kan nu også købes on-line på http://billetto.dk/esterbrohus eller som sædvanligt i alle Spar Nords afdelinger.

 

Tradish – irsk folkemusik  Lørdag d. 26. marts 2011 kl. 20.00

Dette irske band TRADISH kan med garanti få stemningen i top, når de spiller op i Bælum Skovpavillon.

 

Det er med stor forventning, at vi har engageret dette band, der lover rytmisk og medri-vende irsk folkemusik, der ikke lader tilhørerne sidde stille i stolen - måske det kan betyde en svingom til de, der har lyst til mere end stole-tramp! Bandet består af 3 originale og rutinerede musikere med håndværket i orden, glimt i øjet og masser af god musik i instrumenterne!

 

Koncertbillet koster kr. 175,00 (medlemspris kr. 150,00 - rabatten refunderes ved koncerten)

 

Koncertmiddag koster kr. 140,00 – og leveres traditionen tro fra Rebildhus – altid spændende og velsmagende retter, der indtages i de hyggelige tilstødende lokaler til koncertsalen. Middagen serveres kl. 18.00!

 

Koncertbilletter og -middag kan nu også købes on-line på http://billetto.dk/tradish eller som sædvanligt i alle Spar Nords afdelinger.