Koncerter / Afholdte koncerter / Omtaler / 2014 / Ib Grønbech

Ib Grønbech UDSOLGT

Fredag den 11. april 2014

Ib Grønbech
kl. 20

 
Han gæstede os sidste gang tilbage i 1997, så det er med stor glæde og fornøjelse, vi i KulturMøllen kan byde Ib Grønbech velkommen tilbage på den gamle scene i skoven.
 
Efter en længere pause, hvor Ib Grønbech svævede mellem liv og død på grund af en hjerneoperation, er han nu tilbage på scenen. Taknemlig for livet og fuld af gode ideer, for som han siger: ”Mens jeg lå der i maskinrummet, kunne jeg jo ligeså godt bruge tiden til noget fornuftigt”. 20 år efter et af sine største hits, ”Hvorfor må jeg ik' få Beatles- hår?”, er han igen kommet til at kaste sig over det kendte orkester i en ny sang, ”Georg, Poul, Ringo og John” – den første single fra ”Dengang jeg var bette”. Men hvorfor han overhovedet synger om The Beatles endnu engang – dèt har han ingen som helst anelse om. Den ret Beatles-prægede melodi kom bare til ham en dag og noget efter fulgte ordene om gruppens karriere. For sådan er det med Ib Grønbech. Og sådan har det altid været: Melodierne ligger lige for, og han skal ikke anstrenge sig for at finde (på) dem.
 
Til gengæld er teksterne nærmest en pestilens, i hvert fald særdeles hårdt arbejde – det går meget langsomt med at få dem skrevet, og han er meget længe om at blive tilfreds med det endelige resultat. Men det ender med sjov, for alt er stort set, som det plejer at være hos Ib Grønbech, som ud over den fængslende melodi holder af den morsomme tekst. Selv om det egentlig som udgangspunkt slet ikke er meningen, at det skal være morsomt. ”Jeg kan ikke sætte mig ned og vedtage, at dette her skal være sjovt. Det ender bare altid med at blive det. Ikke bare fordi publikum forventer det – men fordi det må være min måde at gå til tingene på. Sådan er mit univers, fyldt med mærkelige hændelser og iagttagelser. Men vendelbomålet som jeg synger på, ligger også meget op til det. Det åbner i sig selv for noget sjovt. Jeg kunne slet ikke skrive noget tilsvarende på rigsdansk”.
 
Mød op og få et kig ind i Ib Grønbechs finurlige univers. Få rørt lattermusklerne – og glæd jer, for det bli`r sjovt!
 
 
Billetter kan købes online her:
 
Himmerlandsbilletten  
Køb billet på Himmerlandsbilletten 
 
Billetter kan også købes kontant på alle folkebiblioteker i Himmerland, da bibliotekerne arbejder sammen med Himmerlandsbilletten, eller i en af Spar Nords afdelinger i: Terndrup, Støvring, Hadsund, Arden, Hobro eller Storvorde
 
Alle dele senest 11. april 2014.
 
Koncertbilletter koster kr. 225 (medlemspris kr. 200 – rabatten refunderes ved koncerten).
 
Buffét inden koncert
 
RebildhusKoncertmiddag koster kr. 140 og leveres traditionen tro fra Rebildhus – altid spændende og velsmagende retter, der indtages i de hyggelige tilstødende lokaler til koncertsalen. Middagen serveres kl. 18.00.
 
Billetter kan købes ved samtidig køb af koncertbillet online via Himmerlandsbilletten, se ovenfor.

Eller i en af Spar Nord Banks afdelinger, se ovenfor
 
alle dele senest den 9. april 2014.
 
Menuen offentliggøres senere.