Koncerter / Afholdte koncerter / Omtaler / 2014 / Lars Lilholt, solo

Lars Lilholt, solo

 
KulturMøllen præsenterer:
Torsdag d. 23. oktober 2014 kl. 20.00 i Bælum Skovpavillion Lars Lilholt (solo).
 
Alle kender ham og hans orkester som sværvægtere på festivalscenerne igennem flere årtier. Men der er også en anden side af Lars Lilholt og hans fantastiske sangskat, nemlig historiefortælleren og den følsomme sanger – med balladerne, fortællingerne og de langsomme, smukke og flot svungne melodiske sange. Hvor der det ene øjeblik er fuld gang i den, mens der i næste øjeblik er så stille, at man vil kunne høre en knappenål falde til jorden.
Lars Lilholt har efterhånden levet som aktiv og professionel rejsende musiker i over 40 år, og der byder sig her, en helt unik chance for at opleve sangeren, sangskriveren, musikeren og historiefortælleren Lars Lilholt på allernærmeste hånd og på en helt ny måde, når Lars Lilholt nu kan opleves helt tæt på i intime rammer ved nogle få udvalgte koncerter. Repertoiret vil naturligvis strække sig over sange fra Lars Lilholts store sangkatalog.
 
Man kan som altid nyde en lækker buffet fra Rebildhus fra kl. 18:00 i de tilstødende lokaler.
Besøg vores hjemmeside kulturmoellen.dk, hvor du kan læse om medlemsfordele, kommende arrangementer og deltage i konkurrencer om gratis koncertbilletter eller find os på facebook.
 
Koncertpris: 300 kr. (for medlemmer 275 kr.) Buffet før koncerten: 140 kr.
 
Billetter kan købes fra d. 10. april på: Himmerlandsbilletten.dk - her:
 
køb billet på himmerlandsbilletten
 
Eller på biblioteket