Koncerter / Afholdte koncerter / Omtaler / 2013 / Sing-Sing-Sing (AFLYST)

Sing-Sing-Sing (AFLYST)

Torsdag den 30. maj 2013 kl. 20.00

Sing Sing Sing


Sing Sing Sing består af: 

 

Ivan Pedersen

Nina Forsberg

Sascha Dupont

Søren Jacobsen

Alex Nyborg Madsen

 

Sing Sing Sing er et møde mellem fem mennesker med tilsammen mere end 100 års erfaring i musikkens tjeneste. De har toppet den hjemlige hitliste, haft international succes, stået i skyggen af andre stjerner, skrabet bunden, lavet tv shows, formidlet andres musik, gået i brechen for kolleger, oplevet drømme opfyldt og gnavet sig igennem store skuffelser. Hele tiden drevet af kærligheden til musik.

Medlemmerne er hver for sig kendt af de fleste danskere og behøver ingen nærmere introduktion, men det er nok de færreste, der havde forestillet sig disse navne i samme band. Det havde de heller ikke selv, men i løbet af nogle uforpligtende møder og telefonsamtaler var samarbejdet en realitet. Med fire forsangere kunne man sagtens foranlediges til at fore-stille sig a cappella sang, gospel eller Manhattan Transfer Jam; men det er ikke tilfældet.

Sing Sing Sing er ikke en vokalgruppe, men fem personligheder der bakker hinanden op i et akustisk univers af guitarer, keyboards, og ting der kan rystes, rasles og slås på. Og så er der historierne….. 100 års samlede erfaringer fra alle typer af scener, omklædningsrum og backstagefaciliteter garanterer hyggeligt og humoristisk selskab både på scenen og foran den.

 

Billetter kan købes online:

  • på Himmerlandsbilletten Himmerlandsbilletten
 
  • på Billetto                     Billetto 

Eller

Alle dele senest den 30. maj.

Koncertbilletter koster kr. 200,00 (medlemspris kr. 175,00 – rabatten refunderes ved koncerten).


Buffét inden koncert

RebildhusKoncertmiddag koster kr. 140,00 – og leveres traditionen tro fra Rebildhus – altid spæn-dende og velsmagende retter, der indtages i de hyggelige tilstødende lokaler til koncertsalen. Middagen serveres kl. 18.00.

Billetsalget er i gang. Billetter kan købes ved samtidig køb af koncertbillet online via Himmerlandsbilletten eller Billetto, se ovenfor. 

Eller

  • i en af Spar Nord Banks mange afdelinger
  • ved at sende en mail til kulturmoellen@baelum.dk med oplysning om det ønskede antal

 alle dele senest den 28. maj 2013. Menuen offentliggøres senere.