KulturMøllen Bælum - koncerter i Østhimmerland
 

Nyhedsbreve

Nyhedsbrev maj 2015
 
Kære medlemmer af Kulturmøllen

Så er vi i fuld gang med 2015 i foreningen og der er sket en del. I januar var der som bekendt generalforsamling. Stephen Dalsgaard, Lisbeth Laursen og Helga Hassing trådte ud af bestyrelsen. Kulturmøllen takker de tre for deres store indsats og håber at se dem til vores aktiviteter fremover. Ind kom til gengæld Helle Nørgård, Thomas Krogh og Gert Friis uden kampvalg. Både de 'gamle' og de afgåede bestyrelsesmedlemmer lover at overdrage opgaver nænsomt til den nye del af bestyrelsen.

Vi har drøftet, hvordan vi gør arbejdsgangen nemmere og billigere i vores kontakt med medlemmerne af Kulturmøllen. Vi vil i det omfang, det kan lade sig gøre fremover sende nyhedsbrevet via e-mail. Ligeledes vil vi prøve at lade kontingentbetalingen foregå uden udsendelse af girokort. Derfor vil vi gerne, at jeres kontingent for 2015 bliver indbetalt til konto 9102-2345729863 via netbank eller direkte i SparNord, Terndrup. Ved netbankbetaling bedes i oplyse navn, adresse og e-mailadresse. Prisen for medlemsskab er 150 kr. pr.medlem. Betalingen bedes være gennemført senest 15/6. Vi vil gerne på forhånd sige tak for jeres støtte.

Siden sidst har vi som mange er jer oplevede, haft en forrygende koncert med Folkeklubben. Det var en stor musikalsk succes, og efter koncerten var der da også en del af koncertgængerne, der tilkendegav over for os, at det havde været overordentlig godt :-) Tre charmerende og dygtige drenge fik stemningen op i den gamle skovpavillion. De nød selv at optræde for os og mon ikke vi får dem at se igen på et tidspunkt?

Vi sluttede af inden sommeren med de meget dygtige og velspillende Tradish. En pragtfuld aften med en tyk streg under irsk stemning. Tradish har vi jo hørt før og de er bestemt ikke blevet ringere siden sidst!

Bestyrelsen arbejder utrætteligt på at tilfredsstille medlemmernes behov for gode koncerter og vi er skam allerede klar med de næste kunstnere!

D.3/9 kommer sanggruppen 'Sing Sing Sing' som består af Alex Nyborg Madsen, Søren Jacobsen, Lonnie Kjer, Ivan Pedersen og Sascha Dupont. De har tidligere været på plakaten, men måtte aflyse på grund af lykkelig omstændigheder. Gruppens fem medlemmer er velbevandret i den danske musikverden og kendt fra mange forskellige sammenhænge. De har sunget sammen og optrådt siden 2010. I 2014 udgav de et album 'The Crossover' hvor de dels synger covernumre af bla. Bob Dylan og Niel Young dels egne kompositioner.

D.9/10 kommer et navn som mange af os kender fra dengang mændene havde noget mere hår og pigerne gik med farvede benvarmere: 'Halberg & friends'. Paul Halberg har været på den danske musikscene i flere årtier og huskes bla for 'Halberg Larsen”. Hvem kan ikke huske 'Magi i luften', 'Mandagsstævnemøde' og 'Jeg vil la' lyset brænde'. Bandet består af Paul Halberg, Heidi Degn, Jette Schandorf, Jan Sivertsen og Jørgen Kaufman. Det er en garvet flok og det bliver garanteret en skøn koncert, hvor vi kan synge med på de kendte omkvæd.

Med et ønske om en god sommer og et dejligt gensyn til efteråret.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, KulturMøllen Bælum

www.kulturmoellen.dk
facebook.com/kulturmoellen.baelum
CVRnr. 19695573
Spar Nord: 9102 2345729863
KulturMøllen Bælum | CVR: 19695573 | Østergade 26 B, 9574 Bælum - Danmark | Tlf.: 61798970 | kulturmoellen@gmail.com